Att flytta på möbler

Idag blev jag rätt frustrerad på vårt vardagsrum som har för mycket möbler. Fåtöljen och kistan bakom soffan är bara i vägen och används just inte. Allt ser så inklämt ut så här..

 

IMG 6705

 

Vi funderade lite på vart man kunde tänka sig att placera stolen.. Och så kom jag på en ide!

 

IMG 6708

 

Här – i barnens rum blir väl bra! En mysig stol att sitta och läsa i! Men var? Inte finns här heller plats.. Men skrivbordet har egentligen aldrig använts av barnen, så det ska också få flytta. Då får både stolen och kistan plats!

 

IMG 7

 

Till den här råddhörnan som borde vara mitt syrum.. Där till vänster tänkte jag att bordet skulle stå. Då kunde jag ha alla symaskiner framme samtidigt. Den vita hyllan får flytta till barnens rum så ska jag se om jag får allt mitt rådd att rymmas här..

 

Att sådana planer som blir verklighet på veckoslutet (hoppas jag..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s