Selmas saga

Tittar ni på den svenska julkalendern i år? Det gör vi! Hela familjen (bara alla är hemma såklart, tror inte att pappan sitter och ser på den då han är på jobb..) Och den är nog så fint gjord och barnen sitter som på nålar då det är spännande och funderar över tomtens rike, vättar, magi och vad som ska hända till näst.

 

IMG 2

 

Måste säga att de verkligen har lyckats i år! Nog har det ju funnits många fina julkalendrar genom åren men den här är nog den bästa jag sett. Det är så mysigt med tv-julkalendrar.

 

Vi har också på jobbet tittat igenom Sunes jul och idag påbörjade vi Mysteriet på Greveholm. Vi har sett två avsnitt varje dag så därför har vi hunnit med det.

 

Följer ni med någon tv-julkalender och vilken har varit din favorit genom tiderna?

 

5 thoughts on “Selmas saga

  1. Tror vi äldre i familjen är nångon slags minoritet som inte alls tilltalas av årets kalender – det känns som om dom försökt få precis alla att tycka om den, och det har blivit lite för sliskigt sockersött för min smak, så vi håller oss till den danska julkalendern, som definitivt inte är för små barn! Men våra yngre ääääääälskar årets julkalender! (jag gillade iofs inte Tjuvarnas jul heller, gjord av samma personer. Det är antagligen nåt fel på mej!)

    Like

    1. Alla tycker vi olika ? själv har jag inte orkat följa med så många kalendrar de senaste åren, men tror jag gillar den så mycket också för att barnen gör det. Det smittar av sig ?

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s