Fredag!

Så var det fredag igen! Jag är i denna stund på väg till Åbo för att träffa några gamla (eller inte är dom så gamla-som jag!) vänner för att gå på vår årliga julmiddag. Ska bli så roligt att träffa dom och äta och dricka gott! Har sett fram emot det sen förra julen, då detta är en tradition som vi haft i snart 10 år! 

 

IMG 4

 

Är annars också glad och nöjd med livet just nu! Igår fick jag på mig en klänning som inte gick fast senast jag provade, jag är på gott humör (kanske t.o.m lite för gott, var lite väl mycket fredagsfeelis på jobbet idag..) och om en vecka är det julafton och jag är inte det minsta julstressad!

 

Ha en trevlig kväll nu, det tänker jag ha!

One thought on “Fredag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s