Nytt hår

Kommer inte på så mycket att blogga om nu annat än hus. Skulle så gärna ta upp vardagsbloggandet igen, men orken och inspirationen räcker inte riktigt.. Men jag ska försöka. Så dyker det upp onödiga och innehållslösa blogginlägg här framöver så är det bara en dokumentation av min lite tråkiga vardag.

 

IMG 7926

Men igår hade jag iallafall lite roligt då jag fick en ny frisyr av min privata frisör. (Tack J,!!) 10 cm kortare blev det och det känns så befriande och lätt. Jag har jätte tunt hår så så fort det blir lite längre så blir det ganska platt.. Bilden är tyvärr inte den bästa kvalitetsmässigt men jag har glömt bort hur man använder en riktig kamera..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s