Tack och hej maj!

Varje dag tänker jag på bloggen.. funderar vad jag ska skriva om.. har en del på lager men det blir bara inte av.. Jag vill ju så gärna visa vårt nya hem till er här också och berätta om det vi sysslat med. Men det är lite så med det mesta just nu, har en massa planer men få blir av. Nu lyckades jag i ju för sig måla hela sovrummet förra helgen och håller ständigt på och inreder (mest i huvudet men planerar också en massa och har skaffat lite nya grejer som jag ska visa bara jag kommer så långt..) Men det känns som att jag får inget gjort..

 

Det här var min maj iallafall. Det blev vår, hönsen flyttade hem, var till Tallin och Själö och inledde grillsäsongen. Och fotade en och annan blomma.

 

685648F6 216B 43ED A313 7B4E1AE428A9

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s