Varierande detaljer

Ni som följer mig på Instagram vet att vi håller på med en köksrenovering just nu. Det är så mycket beslut som ska göras (och jag ska berätta mera om allt om köket vid tillfälle) men nu vill jag bara visa att jag skaffade VARIERA besticklådor idag fast jag egentligen hade tänkt köpa de i plast.. Men mitt Ikeasällskap övertygade mig och är nog så nöjd fast skåpen tills vidare står mitt i vardagsrummet..

 

IMG 1961

 

För nog är det ju insidan som räknas eller hur?

 

IMG 1951

 

Och vips hade vi trollat bort en dörr och skapat utrymme för mera förvaring och arbetsyta. Så här ser det ut just nu och kommer det att se ut ungefär en vecka framåt eftersom pappan igår åkte på jobb igen. Men sen om en vecka ska det nog hända grejer! Mycket har hänt redan men det är mest sådant som inte syns..

 

Hoppas ni vill följa med vår renovering!

2 thoughts on “Varierande detaljer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s