Tisdagsutsikter och insikter

IMG 2075

 

Så var det redan tisdag och vi fick hem pappan igen! Men innan han blev mottagen med en massa kramar på verandan så hann vi vara riktigt hurtiga. Först var jag på en timmes svettig zumba. Hur roligt som helst! En timme går i ett huj och fast det är lite svårt att hänga med så är det inte så farligt. Jag haft knappt hunnit genom dörren efter zumban så blev jag övertygad av barnen att gå ut på en promenad. Dom cyklade och jag sprang och gick. Egentligen hade jag helst velat krypa ner i soffan efter en tur i duschen, men det blev en riktigt mysig promenad och vi gick till ett ställe alldeles nära oss där vi inte varit förr. Därifrån har man bra utsikt över staden. 

 

Och så fick vi ännu en gång en insikt i att det inte går att röra sig i den här staden utan att träffa på bekanta. Så även denna gång. Men det är en av de sakerna som jag tycker bäst om med att bo här. Efter att ha bott i över tio år på ett ställe och knappt lärt känna några människor alls så känns det jätte bra och inte så ensamt nu.

 

Nu, eftersom vi fått hem pappan så väntar en vecka med fortsatt köksrenovering, ska hålla er uppdaterade!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s