Massage och katter

Igår var jag på massage efter jobbet. Till Terapihörnet här i stan, en av de bästa platserna här! Sen jag flyttade till Pargas har jag haft många ärenden dit, men idag var det massage som gällde. En timmes massage, ett presentkort jag fått av min man i julklapp. Jag kan nog inte säga att det var den skönaste massage jag varit på, men nog den bästa. Jag hade så mycket knutar vid skuldrorna så jag var helt yr då jag gick därifrån efter en timmes klämmande på min styva rygg. Det tog alltså ganska så ont.. Men det var nog det jag behövde. Fick faktiskt besluta mig för att skippa zumban sen, för jag kände mig så avslappnad och yr efteråt. Och egentligen så ville jag sitta och umgås med pappan också en stund före han gick iväg till bussen.

Så nu börjar en vecka ensam med barnen för mig igen, och igår kväll fick vi två lånekatter på besök. Så ensam är jag ju minsann inte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s