Lördag

Även om jag varit hemma de två senaste dagarna med en krasslig storebror. (Ja det blev så.. kändes inte ok att lämna honom hemma ensam ändå..) så är det ändå alltid skönt med veckoslut och ledigt på riktigt.

Jag är lite tudelad med dom här veckosluten. På ett sätt så ser jag jätte mycket fram emot veckoslut med mycket program, samtidigt som jag också tycker det är väldigt skönt att inte ha något inplanerat alls.

IMG_7927.JPG

Vi får kanske besök senare idag, och så hoppas jag att vi orkar oss ut lite också nu då det äntligen blivit lite vinter. Bara patienten orkar det. Och så finns ju alltid dom där måstena. (Städa, tvätta, laga mat, fixa, greja..)

Jag fick iallafall somna om i morse efter att ha vaknat tidigt, och kände mig nästan utvilad då jag vaknade.

Ha en skön lördag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s