Vad hände?

Vågar en titta in och säga hej? Det känns som en evighet sen jag var här inne på bloggen och det känns som att min bloggidentitet håller på att suddas ut. Varför? Orsak till bloggpaus?

Tja, det är väl lite av allt. Våren har gått fruktansvärt fort. Vi hade ett plötsligt dödsfall i familjen och fick ge ett majveckoslut till att åka till Joensuu och ta avsked av barnens farfar. Som vi skulle åka och hälsa på i sommar. Som lillebror skulle träffa för första gången. Men ibland blir det inte som en tänkt sig.

Bilder från maj

Så har jag ett nytt syprojekt på gång just nu som upptar mycket av min lediga tid, samarbete med Teaterboulaget även denna gång. Hoppas orka berätta mera om det i ett annat inlägg.

Jag undrar ju lite om någon ens har saknat mina uppdateringar? För de som följer mig på Instagram så är ju detta inte några nyheter egentligen. Och jag gillar Instagram men tycker inte att det är en plats för långa och ingående inlägg.

Så. Tänkte att jag måste börja någonstans igen. Så. Jag börjar här. Det brukar hjälpa. Jag tycker ju så mycket om att blogga men har så väldigt mycket annat just nu.

På återseende! Snart hoppas jag men jag lovar inget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s