Vad ska min bloggjulkalender innehålla?

Kul! Ni var iallafall några som önskade en julkalender! Vad roligt!

Är det något speciellt ni önskar mera av? Jag antar att det hade blivit en mera enhetlig julkalender med bara ett tema, men det där att hålla sig till en sak är inte riktigt min grej.. Så det får nog bli lite av några av mina intresseområden. Enkla pysel, praktiska tips och några recept.

Så någon röd tråd blir det inte, men om ni önskar se något extra så har ni chansen att önska nu! Jag har nämligen tänkt fixa allt klart före den 1.12 så kan jag njuta lika mycket av min egen julkalender som ni sen i december.

Jag kommer inte heller att uppfinna julet (eller julen hehe) på nytt, utan plocka lite av mina favoriter som jag genom åren hittat på nätet, i böcker och sånt som är välbeprövat. Mina favoriter helt enkelt.

Nu ska jag bara göra upp en plan och se hur jag ska hinna göra 24 inlägg med vettigt innehåll, bilder tagna i dagsljus och kanske t.o.m en och annan tutorial. Kanske det blir film också! Oj, det kanske blir bråttom..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s